Utsjöskepparintyg

Utsjöskepparintyg.se är ett utbildningsmaterial
för dig som planerar att segla lite längre bort.


(Utbildningsmaterialet uppdaterades senast 10:e april, 2024.)Omfattning

Vill du segla lite längre bort inom eller utom Europa, segla flera dygn i sträck och på din väg passera farvatten med tidvatten? Bra! Då är Utsjöskepparintyget rätt för dig!

Utsjöskepparintyget är ett av Nämnden för båtlivsutbildnings (NFB) intyg och syftar till att vara en fortsättning på Kustskepparintyget. Intyget vänder sig just till dig som vill segla lite längre bort!

Utsjöskepparintyg.se är ett helt komplett utbildningsmaterial riktat främst till de som arrangerar utbildningar för Utsjöskepparintyget men också till dig som föredrar självstudier.

Utbildningsmaterialet är helt komplett och består bland annat av studiematerial, övningsuppgifter, övningsprov, instuderingsfrågor och utdrag ur tidvattentabeller samt ett omfattande bonusmaterial. Utbildningsmaterialet tillhandahålls som ett abonnemang på denna webbplats av företaget KoyMa.

Du läser materialet via denna webbplatsen på din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du kan också enkelt skriva ut allt eller valda delar om du föredrar papper. Naturligtvis är allt material också sökbart!

För dig som arrangerar utbildningar erbjuder vi också ett komplett lärarmaterial med presentationsmaterial för alla avsnitt, anvisningar, tips och råd samt support!

Utsjöskepparintyg.se
på Facebook

Utsjöskepparintyg

Utsjöskepparintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling - Utsjöskepparintyg.


Lär dig behärska tidvatten och tidvattenströmmar i teori och praktik samt långfärdssegling i form av planering, långfärdsbåten, utrustning, hjälpmedel, väder, dokument, formaliteter, säkerhet, sjömanskap, hälsa och sjukvård.

Webbplats www.utsjoskepparintyg.se
Veta mer? Klicka här!
Abonnemang Kan endast tecknas då du är inloggad.
Pris 300 kronor för ett år. Därefter kan du förlänga det för 100 kronor per två år.

Utbildningsmaterialen utvecklas av företaget som ägs av Thomas Lundgren.

Missa inte våra andra utbildningsmaterial;

Förarintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s Förarintyg. | KoyMa Utsjöskepparintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling - Utsjöskepparintyg. | KoyMa Astronomisk Navigation - Ett komplett utbildningsmaterial för Astronomisk Navigation.  | KoyMa


OBS! Då du inte inloggad eller saknar ett aktivt abonnemang visas eventuellt inte hela innehållet på denna sidan.
Logga in med ditt användarkonto. | Skapa ett användarkonto. | Teckna ett abonnemang.

Förarintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s Förarintyg. | KoyMa Utsjöskepparintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling - Utsjöskepparintyg. | KoyMa Astronomisk Navigation - Ett komplett utbildningsmaterial för Astronomisk Navigation.  | KoyMaSidan ändrades senast 2024-05-25 21:08 och är visad 17378 gånger.